Slik får du over 100 nye matcher på Tinder – HVER DAG!

Med dette enkle trikset får du over 100 nye matcher på Tinder, HVER DAG.1 min


Stresser du med å få matcher på Tinder? Fortvil ikke, med dette enkle trikset får du over 100 nye matcher på Tinder, HVER DAG. Trikset er enkelt og det går ut på at du snur alle dine bilder opp ned, ja, du må snu dem opp ned.

Slik gjør du det:

1: Snu profilbildet ditt opp ned, enten ved at du sletter det du har på Tinder nå, og så laster det opp på nytt ved at du har snudd det opp ned før du laster opp. Tips: Snu alle bildene opp ned, ikke bare profilbildet.

2: Ta av smart photos (ikke viktig)

3: De som ser profilen din vil snu mobilen sin opp ned fordi de er nysgjerrig på hvorfor du i det hele tatt har profilbildet ditt opp ned.

4: De sveiper til venstre fordi du ser helt jævlig ut, men det betyr ikke noe. Siden bildet ditt er opp ned og de sveiper venstre, så blir det slik at de faktisk sveiper til høyre, siden bildet ditt er opp ned.

5: Gratulerer, du får nå plutselig mange matcher..


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.