Her oppdager Bianca gigantisk edderkopp i taket når hun kjører bil (se videoen her)

Hva hadde du gjort hvis en gigantisk edderkopp var i taket inne i bilen din? 1 min


Kjøring kan noen ganger være farlig – med trafikk, glatte vinterveier og skilt du må følge med på. Hva hadde du gjort hvis en gigantisk edderkopp var i taket inne i bilen din?

En kvinne i Australia måtte finne det ut på den harde måten. Sjekk ut denne videoen av en stor edderkopp i kvinnes bil, og du kan være glad for at så store edderkopper ikke er vanlig i Norge.

Se videoen under 

Bianca Merrick kjørte hjem fra jobb i Coffs Harbour, Australia (hvor hun bor) fredag 17. november da hun la merke til at hun ikke kjørte alene.

I en video som ble lagt ut på YouTube 19. november, oppdager Bianca den store edderkoppen på passasjersiden. Hvis store edderkopper ikke er noe for deg, gjør deg klar før du ser videoen … fordi denne edderkoppen er stor.

Bianca fortsatte den 20 minutters lange kjøreturen hjem, fordi hun ikke var sikker på hvordan hun skulle få edderkoppen ut av bilen hvis hun stoppet.

Hun kalte det «de lengste 20 minuttene i livet mitt. Lik og Del om du hadde fått panikk.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.