Linn (22) vant 200.000 kr – brukte alle pengene på gigantiske lepper

1 min


Linn (22) fra Drøbak i Frogn kommune, Akershus forteller at hun får mange blikk etter at hun forstørret leppene sine.

Det var en lykkelig Linn (22) som kunne juble etter å ha innkassert 200.000 kroner da hun spilte på Coolbet tidligere denne måneden. Linn har hele livet hatt små lepper, og da hun vant hele 200.000 var det en enkel avgjørelse om hva pengene skulle brukes på, nemlig nye lepper.

Noen mener at leppene er i det drøyeste laget, men det plager ikke Linn.

Linn forteller at hun satte inn 100 kr, derfor fikk hun en bonus på hele 600 kr. Etter flere timer var Linn oppe i 200.000, som hun da tok ut. Jubelen sto i taket for å si det sånn, forteller Linn.

-Jeg har alltid hatt små lepper og har aldri hatt råd til å gjøre dem større. Det var et enkelt valg da jeg fikk pengene inn på konto. Jeg har fylt i leppene hele 12 ganger og brukt alle pengene på leppene, jeg er nesten fornøyd med resultatet. Jeg vil ha to påfyll til, men da må jeg nesten vinne mer penger, ler Linn.

Det var på automaten Starburst på Coolbet.com Linn fikk storgevinst, en automat som de fleste nordmenn har vært heldig å vinne på. Linn forteller at neste gang hun vinner vil hun forstørre brystene, men det er leppene som er første prioritet.

les mer på topp20casinospill.com


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
19
Fail
Love Love
51
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.