Ung mann fra Oslo satte pen*sen sin fast i støvsugeren på biff og blowjob dagen, ble kjørt til legevakten av moren

1 min


I dag er det biff og blowjob dagen, og det endte ikke som forventet for denne 19 år gamle mannen fra Oslo.

Mannen forteller til Anders Løvoll, som var en av legevaktlegene  som tok imot den unge mannen at han er flau over det som skjedde, og at han ikke burde gjort det han gjorde. Anders Løvoll forteller at den unge mannen hadde satt penisen sin fast i morens støvsuger fordi han var alene hjemme.

Da moren kom hjem fra jobb fant hun sønnen på rommet med støvsugeren fastklemt rundt penisen hans. Moren hadde spurt hva i alle dager han holdt på med, da hadde sønnen begynt å gråte fordi han hadde smerter. 

Moren tar med seg sønnen og støvsugeren, og kaster seg i bilen. Anders Løvoll forteller at den unge mannen og moren fikk lov til å gå inn bakveien på legevakten slik at andre ventende pasienter ikke skulle se at mannen hadde en støvsuger hengende fast i utstyret sitt.

Mannen endte opp med et par sår rundt forhuden, men det kommer aldri til å gjenta seg igjen. Moren forteller at sønnen skal få kjøpe ny støvsuger, i det hun flirer og tar bilder av sønnen der han ligger og venter på behandling og røntgen. 

Dette er første gang noe slikt har skjedd i Norge, og det anbefales ikke, forteller Løvoll.

Lik og Del med en venn


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.