Tonje (27) samler på brukte kondomer, har 1921 hengende på veggen og vil kjøpe dine

1 min


Tonje (27) fra Harstad er ikke som andre mennesker. Det begynte i 2010 da hennes ekskjæreste kom hjem med en pakke kondomer. Det var noe med lukten, sier Tonje, som mener at gummilukten fra kondomer, er den beste lukten i verden.

-Etter at vi hadde hygget oss ferdig, spurte jeg han om jeg kunne få kondomen av han, han spurte om jeg var ekkel, jeg sa hvorfor er jeg ekkel da?

Det er også en av grunnene til hvorfor Tonje den dag i dag er singel.

-Jeg fikk beholde den, men hele forholdet vårt nådde bunnen på grunn av min fetisj for brukte kondomer.

-Jeg husker jeg hadde vorspiel hjemme, en helg etter det ble slutt. Noen venner av meg hadde drukket litt alkohol, så de endte inne på soverommet mitt, da ble jeg glad.

-Jeg gikk inn etter en liten stund, og spurte om de brukte kondom, det gjorde de så jeg sa de bare kunne ligge kondomen på nattbordet mitt, så kaster jeg den, men det gjorde jeg jo ikke.

-Jeg fikk flere og flere kondomer hele tiden, det var den beste følelsen i hele verden. Jeg føler meg lykkelig når jeg går i postkassen, det er som julaften hver dag for meg.

Tonje sier at noen ganger kan hun skaffe seg 20 brukte kondomer på en dag. Noen ganger betaler hun opp mot 500 kroner for en brukt kondom. Hun forteller også at hun betaler en ekstra hundrelapp, om de sender med et bilde av seg selv. 

Nyheten om Tonjes samlemani har fått oppmerksomhet i hele verden. Under kan du se et nyhetsinnslag fra Youngturks, som har over 4,2 millioner abbonenter på Youtube.


-Jeg bryr meg ikke om hva andre mener, noen liker biler og sport, jeg må vel få ha en hobby jeg også

Tonje hadde mange venner i sin vennekrets, men hennes rare samlemani har skapt sterke reaksjoner. De fleste vennene hennes har valgt og ta avstand fra henne, så lenge hun holder på med det hun gjør.

-Når jeg går ute på gaten, blir jeg sett på som kondom-Tonje, det er ikke så veldig kjekt. Jeg er et helt normalt menneske som alle andre.

Familien er en god støttespiller.

-Min far har mange venner som sender brukte kondomer til meg i konvolutter. Ellers har jeg jo veldig mye sex selv, med mennesker jeg ikke kjenner.

Så langt har Tonje 1921 kondomer i hele leiligheten sin, hengende på veggen i alle rom.

-En dag skal jeg klare 10.000, det ser jeg frem til.

Dere som vil tjene litt penger kan sende mail til Tonje på kondom-tonje@outlook.com


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.