Posten ønsker å komme i kontakt med personen som har bestilt en 6KG tung vibrator i glass

Savner du en 6 kilo tung vibrator i glass som er sendt fra Romania? 1 min


Savner du en 6 kilo tung vibrator i glass som er sendt fra Romania? Da ønsker Posten å komme i kontakt med deg. På posthuset i Oslo er det nemlig ankommet en uvanlig tung vibrator, men ingen navn står på pakken som mottaker.

I pakken ligger det en lapp fra avsenderen. Ifølge avsender er den blitt kjøpt via Ebay, men der under falsk navn. Det er ingen mann eller kvinne ved navnet «Vivians hull» bosatt i Oslo eller noen andre steder i landet. Prisen på den 6 kilo tunge vibratoren er på hele 2.600 norske kroner.

Monica Dypsvik, pakkeansvarlig i Posten

-Posten setter en hentefrist på 14 dager ifra pakken ankommer postkontoret. De sender ut hentemeldinger på sms og e-post. Her får man opptil fire hentemeldinger. Posten er strenge på å forlenge denne hentefristen, forteller Monica Dypsvik, pakkeansvarlig i posten.

-Vi håper at vedkommende som har bestilt varen leser dette slik at de kan få varen tilsendt, nå har den lagt her i snart fire dager. Eneste vi trenger som bevis er en ebay melding som viser at kjøpet er betalt og en email av kvitteringen. Pakken vil da bli sendt hjem til vedkommendes nærmeste post i butikk, forteller Monica.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.