Linn (22) fra Drøbak med viktig beskjed – Sug mannen deres daglig, ellers gjør jeg det for deg

1 min


Linn (22) fra Drøbak i Frogn kommune, Akershus har sett seg lei norske kvinner som ikke behandler kjæresten sin på riktig måte.

Det var tidligere denne uken at Linn lå ut et innlegg på Facebook hvor hun oppfordret norske kvinner til å være mer vill i sengen og på soverommet. Innlegget fikk massiv oppmerksomhet i Sverige, men det er norske kvinner hun ville nå frem til.

-Kvinner i dag er så sensitiv og deprimerende at det er helt sykt. Har man en mann så burde man ikke slutte å gi mannen et sug og kos, selv om forholdet har vart i flere måneder, ikke minst år. Jeg har ødelagt flere forhold, men det er fordi mannfolkene selv har fortalt at de ikke får seg noe hos kjæresten, forteller Linn.


Mener at kvinner burde være mer vill

-Ja, kvinner i dag er så late. I dag får kanskje mannfolkene seg et sug en gang i uken, om ikke sjeldnere. Hadde jeg vært i et forhold hadde jeg gitt det hver dag, men nå er det ikke så lett å finne den riktige. Jeg har det uansett bra, kvinner som ikke behandler mannen sin med respekt, der kommer jeg inn i bildet, ler Linn.

Ødelagt over 250 forhold

Linn har siden hun opererte leppene sine, ødelagt rundt 250 forhold. Selv forteller hun at det er kvinnene sin feil, fordi de ikke gir mannen det han fortjener.

-En mann skal være elsket 24 timer i døgnet, det samme skal kvinnen. Men i dagens samfunn er kvinner så kjedelig og lat, så da får det bare være slik at jeg får holde på slik jeg gjør. Dessuten får jeg betalt for det, disse leppene var ikke akkurat gratis, forteller Linn.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.