8 tegn på at du og BFF’en din burde hatt eget reality show

En handletur for litt mat kan fort ende opp som en upassende moteoppvisning mellom hyllene, eller en køddetelefon til eksen, you name it.1 min


1. Dere er de heftigste partyløvene!

Dere vet å slå dere løs, spesielt etter et par øl eller shots. Alle blir glade når dere kommer på festen, og folk ser frem til at dere to skal ut på dansegulvet…

2. Samtalene deres burde dokumenteres.

Ingenting er for grovt eller skamfullt for deres samtaler. Dere snakker gjerne om den forrige bæsjen deres. Dere kommer alltid med morsomme tilbakemeldinger som hadde blitt tatt i mot med latter av tusenvis av seere.

3. Kjærlighetslivet deres er i konstant forandring

Bestevenninnen din sweiper seg gjennom Tinder, mens du våkner opp ved siden av en gutt du ikke husker navnet på. Noen syns kanskje det er litt teit å være så løssluppen, men dere to diskuterer gjerne deres heteste øyeblikk med hverandre.

4. Det burde vært en kamerateam med dere døgnet rundt.

Dere to er eksperter på å improvisere, selv når det er helt uten mål og mening. En handletur for litt mat kan fort ende opp som en upassende moteoppvisning mellom hyllene, eller en køddetelefon til eksen, you name it.

5. Dere er alltid ærlige

Dere lager kanskje litt vel mye drama noen ganger, men dere er ikke redd for å være uenige med hverandre. Venninnen din syns kanskje fyren du gikk ut med er søppel fordi han digger ting du hater, men du syns bare hun er bitchy. 

6. Dere forstår meningen med «gjør det for kameraet».

Dere kan våkne opp klokken 1 på søndagsnatten, å bestemme dere for å ta neste buss langt som bare faen for å kjøpe noe nattmat siden just-eat ikke lenger leverer mat. Dere er eventyrlystne og uforutsigbare, så publikum ville alltid ventet i spenning på neste påfunn.

7. Dere utfyller hverandre.

Selv om dere er superlike, har dere også noen kontraster og kvaliteter som utfyller hverandre. Dere har rare interesser for merkelige ting begge to, som for eksempel din kjærlighet for høye hæler og venninnes opptatthet av snusbokser. Det gir ingen mening, men det er ikke nødvendig heller.

8. Dere er skikkelig fremstående.

Dere virker kanskje klin gal for de som ikke kjenner dere, men dere vet at dere har ting på stell. Dere er sjefsbitchene og suksessfulle i det dere gjør. 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.