23 tegn på at du og bestevenninen din er ment for hverandre, Les!

Venninnene dine kommer til å leve lenger enn mannen din, så finn gode venninner.4 min


Venninnene dine kommer til å leve lenger enn mannen din, så finn gode venninner.

1. Når du er sammen med bestevenninnen din kan du være deg selv 100 %, fordi du føler deg fri nok til å si akkurat hva faen du vil.

2. Det inkluderer å komme med dårlige spøker på feil tidspunkt. Du kan slå av det sosiale filteret ditt, fordi dere er fullstendig på bølgelengde å forstår hverandres humor.

3. Hvis noen er alt for seriøse og kjedelige kommer dere alltid til å kødde med dem. Det blir som katter og laserpenner. De blir katten, og dere blir laserpennen.

4. Dere inspirerer hverandres galskap og særhet.

5. Ingenting er forbudt. Ikke engang flaue temaer som avføring er off-limits.

6. Siden dere ikke eier skam rundt hverandre, er dere ikke redd for å finne på idiotiske ting. Bestevenninnen din er alltid publikum når du finner på teite ting, blir utsatt for idiotiske uhell eller kommer med dårlige vitser.

7. Ingen dager blir kjedelige når dere er sammen.

8. Dere har det helt supert sammen når dere bare chiller med videoer fra YouTube, sender teite snaps til folk, eller utfører dårlige parodier av folk som er teite.

9. Dere ble bestevenner på grunn av deres felles intoleranse for dumme mennesker.

10. Dere er alltid forberedt på å lyve for hverandre i sosiale sammenhenger. Dere hjelper hverandre ut av pinlige situasjoner og kniper, å redder hverandre fra den kåte fyren på utestedet.

11. Dere krangler ofte, men klarer ikke å være sint på hverandre særlig lenge, fordi det alltid er noen andre dere er mer sur på, eller dere har litt ny sladder dere bare må dele.

12. Dere kjenner hverandres personlighet og følelser ut og inn. Hun er alltid på din side, og er den første som forsvarer deg. Hun er også den første til å fortelle deg når du tar feil, fordi hun alltid vil det beste for deg.

13. Dere bringer ut det beste i hverandre uten å prøve.

14. Dere elsker bestevenn-hemmeligheter. Disse får dere gjerne vite om hverandre i fylla.

15. Dere kommer alltid til å stå sammen, og hun er den eneste venninnen du stoler fullt og helt på – alltid.

16. Venn: Han er glad i deg. Det har ikke noe å si om dere ikke er offisielt sammen. Bestevenn: Nei, hør her. Han vil ikke gjøre forholdet offisielt fordi han ikke ønsker å binde seg til deg å være ansvarlig for dine følelser. Han bruker deg. Dump ham.

17. Dere holder ikke følelsene deres skjult for å holde fred for enhver pris. Dere går ikke rundt grøten fordi dere er redd for å høre hva den andre mener, men forteller alltid hva dere mener.

18. Dere vil heller ha en krangel enn å holde noe skjult som den andre trenger å høre.

19. Noen ganger er dere så teite å merkelige når dere er sammen at dere må stoppe opp å flire av hvor gale dere faktisk er, og hvordan teite outsidere må se på dere.

Det gjør det bare enda mer morsomt!

20. Dere har skikkelig teite kallenavn på hverandre, og når dere snakker går det nesten alltid i interne spøker. Hvis noen hadde lest meldingene deres hadde de trodd dere var oppriktig gale og perverse, og tenkt at dere burde sperres inne på galehus.

21. De forteller deg det rett ut hvis noe holder deg tilbake, selv om det er du selv som holder deg tilbake.

22. De virkelig kjipe situasjonene – slå opp med kjæresten, få sparken, eller å stryke på en prøve, føles ikke like ille når dere er sammen.

23. Å være singel er faktisk ganske fantastisk, fordi du og bestevenninnen din oppfører dere mer som kjærester enn venner 90 prosent av tiden.

Her er en sang til dere bestisser <3

Følg meg på Facebook, trykk HER

Lik og del dette innlegget med din bestevennine


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.