Ny negletrend tar av – tenner på neglene (se video)

I år er det tenner som er sommeren, eller årets store trend. 1 min


Ny negletrend tar av blant jenter. Det er snart sommer, så du skulle tro sommerens negletrend ville bestå av blomster og fargerike mønstre, men nope, ikke i år.

I år er det tenner som er sommeren, eller årets store trend. Dette er ikke noe jeg bare skriver, for ifølge personen bak denne trenden har flere tusen kvinner allerede tatt å fikset neglene sine og fått tenner på dem. Så klart er det ikke ekte tenner, men du forstår poenget.

På Facebook ble det postet en post som nå har 131.000 delinger og folk går helt amok. Noen kaller det for det styggeste de har sett, andre skriver de er helt fantastisk. Hvorfor noen faktisk vil gå med slike negler kan jeg ikke helt forstå, men er det en trend, da følger man den, eller?

Se video av hvorfor det gjøres under

Publiée par MetDaan Nails sur Mercredi 9 mai 2018

Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.