Denne stranden i Maldivene lyser i mørket

Disse utenomjordiske bildene av en strand i Maldivene som gløder av millioner av blå lys er helt fantastisk.1 min


Er det et sted du bør reise til som har en strand som er helt unik er det turen til Maldivene. Disse utenomjordiske bildene av en strand i Maldivene som gløder av millioner av blå lys er helt fantastisk.

Lyset fra bioluminescent planteplankton ser ut som en fantastisk stjernehimmel eller fra et annet sted, dypt i universet. Det er hypnotiserende. Det sies at dette fenomenet kan sees fra februar til juli måned.

Tenk å ta en lang tur om kvelden her?

Vakkert?

Skriver man i sanden vil det lyse som glowsticks

Også fotsporene dine lyses opp

Lik om du syns dette var fascinerende

Lik om du syns dette var fascinerende


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.