Stresser du med kjæreste? I Danmark kan du ligge med dukker i silikon for 1000 kroner

I Danmark kan du fult lovlig ha samleie med dukker, laget av silikon2 min


Det kan være tungt å være singel over lang tid, enda mer om du ikke får deg et ligg. Du tenker kanskje at en prostituert er din siste utvei, men det er jo ulovlig som du sikkert vet. Vel, løsningen er nå å reise til Danmark.

Der kan du fult lovlig ha samleie med dukker, laget av silikon. Her er du trygg, og prisen ligger på 1000 kroner for en time. Dersom du tenker på trekant er prisen 1500 kroner for to dukker i en time. Dersom du ikke holder ut i mer enn 30 minutter ligger prisen på 641 kroner. 

Her er par fakta du må forholde deg til: 

1) Dukkene er laget av silikon og rustfritt stål

2) Leddene kan bøyes som et ekte menneske

3) De er mellom 148 og 158 cm og veier omtrent det samme som et ekte mennesket på den høyden ville veid, omtrent 50 kg

4) Etter hvert besøk blir dukkene rengjort og avspritet

5) Du bestemmer selv om du vil bruke kondom eller ikke

6) Det er forbudt å bite eller slå i dukken, du må behandle dukken med respekt, slik du ville gjort med en ekte kvinne. Dukken har like mye følelser som det du har .

7) Det er ikke noe mekanisk i dukkene (du kan ikke få støt )

8) Det er også en mannlig dukke på vei for kvinner

Sexdukkebordellet DollHouse i Viby utenfor Aarhus har siden åpningen tidlig i mars hatt stor pågang,  av single menn og menn som bare vil teste ut hvordan det er å ligge med en sexdukke. 

I DollHouse har de flere forskjellige tema rom dersom du er av den litt kinky typen. «Vi har innredet et legerom, et klasserom, en liten, hyggelig stue, og et sexrom med en sexgynge, kors og andre redskaper. Kun fantasien setter grenser».

Kanskje du husker filmen Lars and the Real Girl fra 2007 hvor skuespilleren Ryan Gosling, kjøper en slik dukke og blir forelsket i henne. Vel, nå kan du også få en slik forelskelse. 

Lik og del saken videre med venner, Kilde: HER


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.