Legen ga Lene klar beskjed, fjern silikonpuppene eller finn en mann som kan massere de daglig

Nå ønsker hun derfor å finne en mann som kan massere brystene hennes daglig1 min


Tidligere Paradise Hotel deltaker Lene Antonsen fra Horten har lenge hatt silikon. Men nå ser det ut som hun må fjerne de, ifølge legen.

Det var tidligere denne uken at Lene sendte mail da hun kjente smerter i høyre bryst. Smertene var såpass sterke at hun ikke fikk sove. På mail spurte hun hva hun kunne gjøre med smertene. Legen fortalte Lene at hun hadde to valg, enten å fjerne de helt eller finne seg en mann som gidder å massere de hver dag.

Lene forteller at hun ikke ønsker å fjerne de, fordi hun alltid får fine komplimenter av menn når hun er ute.

-Jeg kontaktet en annen lege som var en kvinne. Hun var veldig forståelsesfull angående smertene mine. Hun fortalte at det den mannlige legen hadde sagt om at jeg burde finne en mann som gidder å massere de, var nok ment for at det hjelper betraktelig at man masserer brystene dersom de er ømme.

-Dette kunne jeg så klart gjøre selv, men den mannlige legen må nok ha tenkt på at dette var noe jeg ikke selv hadde giddet over lenger tid, forteller Lene Antonsen.

Vet ikke helt årsaken

Ømhet og hardhet i et bryst med proteser er nok begynnelsen på kapseldannelse. Kapaseldannelse er en tilstand hvor hinnen rundt protesen blir hard. Man vet ikke helt årsaket til at det kommer, tilstanden har vært satt i forbindelse med både bakterier og overflaten på protesen uten at man har kunnet si det helt sikkert. Det er den hyppigste komplikasjonen til brystfostørrelse med silikonproteser og kommer hos ca 5% etter 5 år og ca 10% etter 10 år, forteller silikonekspert Marita Sillestad.

Marita Sillestad, silikonekspert

Ønsker seg en mann som vil hjelpe

Lene forteller at det ikke hadde vært en dum idè å høre på det legen sa. Nå ønsker hun derfor å finne en mann som kan massere brystene hennes daglig, det belønnes også godt. Et av kravene er at du helst bor i Horten, Fredrikstad eller Tønsberg området, men skulle du bo et annet sted i landet gjør ikke det så mye.

Dersom du føler du er riktig mann for denne jobben kan du tagge deg selv på Lene sin facebook status HER

Lene på Snapchat: Lurelene91


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.