Vilde (18) ødelagte underlivet da hun festet vibratoren på farens bosch maskin

1 min


Da Vilde (18) var alene hjemme i helgen, bestemte hun seg for at det var tid for litt kos. Foreldrene hadde dratt på hytten. Hun fant frem vibratoren sin, og satte i gang. Dessverre var vibratoren batteridrevet, og til Vildes store frustrasjon døde batteriene midt under akten. Da det var sent på kvelden, kom Vilde frem til at det ble litt for langt å reise til Statoil for å kjøpe nye.

– Jeg var jo så utrolig kåt, og ville gjerne gjøre meg ferdig. Jeg tok en kjapp runde i huset, da jeg egentlig hadde tenkt meg å bruke den elektriske tannbørsten til pappa. Jeg oppdaget at Bosch maskinen til pappaen min lå i stuen, da han tidligere på dagen, før han og mamma dro på hytten, hadde satt sammen noen nye møbler.

– Jeg anser meg selv som en kreativ jente, og satte sammen vibratoren min med pappas kraftige Bosch maskin. Den var mye kraftigere enn tannbørsten, det gikk utrolig fort. 

Vilde ble sendt til sykehuset i full hast.

– Hele underlivet mitt ble fullstendig ødelagt. Jeg vil fraråde alle jenter og kvinner mot å bruke en så kraftig maskin, jeg burde ventet til dagen etter, da kunne jeg kjøpt batterier på butikken.

LIK & DEL for å advare andre


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.