Nye studier viser at menn som ofte er sinte har liten penis

1 min


Blir du ofte sint? nye studier viser at det skyldes fordi du har liten penis. Om du er den som blir småsur og sint bare fordi noen spør deg om noe, så er det fordi du lar sinnet ditt gå utover det faktumet at du har liten penis. Hjernen din reagerer ikke på samme måte som den gjør hos en mann med stor penis, men dette er ikke noe du kan gjøre med, dessverre. 

Forskere ved New York University har samlet inn data fra et forskningsprosjekt som har pågått i over tre måneder. Over 300 menn har deltatt og har en gang i uken fått utdelt enkle oppgaver de skulle gjennomføre.

Rapporten viste at samtlige ble sur eller sint når de ikke klarte å løse enkle oppgaver. Oppgavene de fikk utdelt gikk ut på sex og samliv, og etter tre måneder, nærmere bestemt 4 januar i år skulle mennenes penislengde måles som en del av prosjektet. 

276 av de som hadde deltatt i prosjektet hadde under 10 cm i stiv tilstand. Forskerne kom frem til at menn som er sur eller sint for små bagateller ofte har veldig liten penis. 

I en annen studie (Kinseystudien) fant de ut at normal lengde i stiv tilstand på menn er mellom 12,7 cm og 16,5 cm, mens en annen studie viser at gjennomsnittet er fra 12,9 til 14,5 cm. Enkelte har kortere, andre lengre, men de fleste har altså en lengde på mellom 12,8 og 15,5 cm om man tar gjennomsnittet av de to studiene.

Lik & Del med noen som ofte blir sint


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.