Ny studie viser at BMW eiere har mindre penis enn andre bileiere

Den vanligste løgnen BMW eiere bruker er «bilen kostet veldig mye». 1 min


Hvilken bileiere har minst penis? Ifølge ny studie er det BMW eiere. 

65.000 stolte bileiere i Europa deltok i desember i en undersøkelse som gikk ut på hvor ofte de lyver. Bileierne skulle svare på 12 spørsmål elektronisk og 4 av spørsmålene lød som følger:

– Har du løyet til kvinner om penisstørrelsen din før?

– Hvor stor er penisen din, oppgi svaret i cm

– Hvilken bil er du eier av

– Hva er bilens verdi

Av de 65.000 som deltok i undersøkelsen var det 42.000 som hadde BMW. 8.000 hadde Audi, de resterende 15.000 hadde andre merker. Over 95% av de med BMW hadde oppgitt et svar på under 10 centimeter i erigert tilstand på spørsmålet om hvor stor deres penis var.

På spørsmål om hvor ofte BMW eiere lyver til kvinner fortalte cirka 65% at de hadde løyet om bilens verdi fordi de egentlig var flau for å kjøre rundt i en BMW til under 30.000 kr med «felger» som kostet nesten like mye. 

BMW eiere er mer tilbøyelige til bevisst å lyve for å gjøre seg selv bedre. Resultatene er omtalt i Independents nettutgave, og viser at BMW eiere gjennomsnittlig lyver 1092 ganger i året eller tre ganger hver dag.

Den vanligste løgnen BMW eiere bruker er «bilen kostet veldig mye». På andreplass kommer «jeg har stor penis». 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.