Nå får du kjøpt larvebrød på butikken

Grovbrødet «Mjølmums» inneholder ca. 100 malte melbillelarver.1 min


Som første dagligvarekjede tilbyr MENY larver i sitt varesortiment. Grovbrødet «Mjølmums» inneholder ca. 100 malte melbillelarver. – MENY skal være ledende på innovasjoner, trender og fremtidens mat, sier Mari Kristine Kasbo, kategoriansvarlig for bakeri i MENY.

Bakehuset har utviklet Mjølmumsbrødet, som inneholder 2,1% tørkede og malte melbillelarver (kalt mjølmums/melmums) – tilsvarende ca. 100 larver i hvert brød. Larvene er dyrket frem på Larveriet på Voss. Grovbrødet vil, som en test, selges i 22 MENY-butikker i mars.

For mer info om larvebrødet, se MENY her


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.