Mann (42) fra Oslo sendt til sykehus da ekorn satte seg fast i mannens anus

Mannen forteller at han stod i morgenkåpe på terrassen da ekornet hoppet opp under morgenkåpen hans.1 min


En 42 år gammel mann fra Oslo havnet fredag ettermiddag på sykehus da et ekorn satte seg fast i mannens anus. Mannen som har enebolig bare et steinkast fra skog og mark fortalte til dagens at han i alle år har matet ekorn, men denne helgen var det et aggressivt ekorn han møtte på.

Ekorn kan gjerne se uskyldige ut, men et usedvanlig aggressiv eksemplar av gnagerrasen skadet i 2007 tre personer i Tyskland. 

Mannen forteller at han stod i morgenkåpe på terrassen da ekornet hoppet opp under morgenkåpen hans. I full panikk og med det fastbitte ekornet hengende fra mannens underliv fikk han ringt ambulansen som først ikke tok mannen seriøst. 

Etter mye skriking bestemte to ambulansearbeidere å rykke ut til mannens adresse. Da de var fremme hos mannen hadde ekornet satt seg fast i mannens anus. Mannen ble sendt til sykehus for behandling av indre blødninger.

Veterinærer skal nå undersøke om ekornet var smittet av rabies, eller om det faktisk var blitt aggressivt på grunn av manglende seksuell suksess i paringstiden.

Mannen er i fin form men ekornet døde. Lik & Del med dine venner!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.