Har du fotfetisj? Da er denne vagina ankelen i silikon noe for deg!

Har du sansen for føtter? har du problemer i hodet som gjør at du blir kåt av føtter?1 min


Fotfetisj?

Har du sansen for føtter? har du problemer i hodet som gjør at du blir kåt av føtter? vel, da er vagina ankelen noe for deg. Folk rundt om i verden tenner på mye rart, men fotfetisj er en populær kategori på diverse voksen sider.

Søker man på fotfetish på google får man opp 322.000 resultater. 

Og med flere hundre tusen mennesker som tenner på nettopp føtter, ble Vajankle (vagina ankelen) til. Produktet har fått mange til å reagere, det kan jeg også forstå. Et par selges på nettet for 179 dollar, noe som tilsvarer cirka 1359 norske kr.

Vaginaen er kun i venstre fot, høyrefoten har ikke noe vagina. 

Ikke fortvil. Du kan velge hudfargen på føttene inkludert hvilken tånegler du ønsker. Enten franske negler eller rød cherry. De er laget av silikon og ser 100% realistisk ut. 

Lik og del med en som har fotfetisj


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.