Brannvesenet måtte rykke ut da mann fra Oslo satte penisen fast i eksosrøret på nabokvinnens bil

1 min



En mann fra Oslo satte penisen fast i eksosrøret på naboens bil. Kvinnen forteller til brannvesenet som måtte redde mannen løs at han har prøvd å legge hun til på Facebook flere ganger. Kvinnen avslår gang på gang.

Mannen forteller at han har hatt følelser for kvinnen siden han flyttet inn i nabolaget for over 2 år siden. Han har også lagt konfektesker i postkassen hennes flere ganger. 

– Vi måtte rykke ut til mannen søndag kveld da kvinnen som eier bilen fant mannen med penisen sittende fast i eksosrøret. Han har fortalt oss at følelsene han har ovenfor kvinnen ble for mye da mannen hadde drukket litt for mye alkohol.

Her får mannen sjokk i det han innser at kvinnen har fersket han

– Han forklarte også at han hadde sett for seg at eksosrøret var vaginaen til kvinnen, forteller brannmann Lars Rokne, som måtte hjelpe mannen løs. 

Kvinnen som eier bilen har nå blokkert han på Facebook, og vil iløpet av uken skaffe seg besøksforbud mot mannen. 


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Sikkerlig morsomt episoden. Man trenger å le og det er sunt å le. Bilde og historien til han galingen var morsomste på Lenge da. Kjempe bra.

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.