17 dagligdagse problemer alle blonde jenter går igjennom

3 min


Er du blond? vel da kjenner du deg sikkert igjen i disse tingene som du helt sikkert går gjennom hver dag. Bare fordi du er blond så tenker også folk litt annerledes om deg, lets see!

1) Hver gang noen ser deg tenker de med en gang de er så jævlig mye smartere enn deg, bare fordi du er blond. Det er frustrerende at folk tenker at du er stokk dum bare fordi du har blondt hår, ihvertfall når de ikke engang kjenner deg. Du er like smart som alle andre, om ikke smartere.

2) Selv om du er blond så prøver du ikke være eller se ut som en barbie. Når folk ser deg dømmer de deg med en gang, de antar at du er falsk og langt fra ekte, du er bare en plastikkdukke. De tenker også at du bare bryr deg om utseende ditt.

3) Alle antar at du er den som er horete, om du har en vennine som er brunette, bare fordi du er blond. Selv om du er blond kan du være like uskyldig og søt som din vennine.

4) Alle vet at blondiner må passe på etterveksten, mer enn brunetter.

5) Om vinteren går håret ditt fra å være lyseblondt til mørkeblondt6) Du er nødt til å kjøpe spesielle sjampoer for å ta vare på håret, som for eksempel sølvsjampo.

7) Andre spør deg hele tiden om det er det din ekte hårfarge?

8) Bader du i basseng full i klorin kan håret ditt ende opp grønt…

9) Hårklemmer, hårnåler, extensionsfester, alt er godt synlig om du har blondt hår..

10) Er du for lenge i solen blir håret ditt hvitt…

11) Rød leppestift får deg til å se alvorlig ut

12) Alle andre jenter sier de ville dødd eller gjort hva som helst for å hatt håret ditt, men du vet ikke helt hva du skal svare.

13) Om du ikke har naturlig blondt hår må du gå til frisøren hver fjerde – sjette uke for å beholde og stelle fargen. Dette koster altså ikke akkurat lite penger hver gang du gjør det.

14) Har du langt blondt hår tar ikke folk deg seriøst, men derimot som en barnslig bimbo som tror du er noe. Mens brunetter kan ha langt hår uten at de blir sett på som dumme eller barnslig #Blondhairproblems

15) Typen din eller gutter generelt tenker at du ikke har hår noen steder, siden du er blond og «alt med meg er perfekt» du skjønner poenget.

16) Du får ofte høre disse linjene: Du er smart for å være blond….

17) Går du med svart øyenskygge ser du ut som en gother

Men du bryr deg egentlig fint lite om alle disse 17 tingene du nettopp leste, fordi BLONDES have more fun.

LIK & DEL OM DU ER BLOND OG KJENNER DEG IGJEN


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.