64 år gammel kvinne gir bort denne dukken, katten er forsvunnet og TVen slår seg av

1 min


For en liten stund siden tikket det inn en mail fra en kvinne i Oslo, hun ber meg dele saken. Som dere sikkert ser er det Anabelle dukken, kjent fra skrekkfilmene med samme navn. Det tror jeg ikke kvinnen vet, men jeg deler saken, kan leses under.

Hei,

Mitt navn er Berit, jeg bor i Oslo og er 64 år gammel. Jeg han fått en dukke av Elise som er et av mine barnebarn. Hun har kjøpt den i usa da hun var på ferie der i august.

Dukken er i porselen og veier noen kilo. Jeg har en vond rygg så den har alltid vært på samme plass, stående i et skap i stuen. 

Jeg fikk beskjed av Elise om å kontakte deg da du kanskje kunne hjelpe meg med deling av denne saken? Jeg vil nå fortelle litt om grunnen til at jeg tar kontakt med deg.

Hver natt er det lyder som kommer fra stuen, det er alltid samme tidspunkt, cirka mellom 03-0400. Det er kun meg som bor i huset. Dukken har flere ganger på merkelig vis vært ute av skapet, hvor den ligger midt på stuegulvet, etter at jeg gjentatte ganger setter den tilbake.

Jeg har hatt en katt som heter baltazar som jeg har hatt i over 5 år. Det har vært en innekatt. Etter at dukken kom i hus har baltazar vært sporløs forsvunnet, uten tegn til hvor han er.

Nå er det over 1 uke siden baltazar forsvant. 

Et familiebilde jeg har hengende på veggen i stuen har fått et stort ripemerke, dette er et bilde som er uerstattelig for meg. Dette har skjedd etter at dukken kom i hus.

Tv apparatet slår seg av helt uten grunn bare jeg går på toalettet, slik at jeg må slå det på igjen, dette er utrolig ekkelt. Alle disse hendelesene har aldri skjedd før, men etter dukken kom i hus. Om det har noe med dukken å gjøre vet jeg ikke, men jeg ønsker ikke at den skal være her mer. 

Ingen andre i familien er interessert i dukken. Lysene i stuen begynner av og til å blinke, dette er som oftest mellom 23.30 – 24.00 to til tre ganger i uken. VÆR SÅ SNILL, DEL???


Like it? Share with your friends!

15 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Dette er det sykeste jeg har sett. Jeg håper det går bra med denne 64 år gamle damen. Så lenge hun vår litt kuk så tror jeg de syke uttalelsene om denne dokka er borte

  2. Jeg kan gjærne ta dokken, har flere hjemsøkte objekter så kunne ha hvært flott til samlingen min så mine andre venner kan få en ny lekekamerat 😁

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.