Sunniva (20) fra Oslo har sex med et tre, nå skal de gifte seg

1 min


Sunniva (20) har et forhold utenom det vanlig, hun har nemlig sex med et tre. Sunniva forteller at treet som heter «Jarle» og hun er i et seksuelt forhold. Til sommeren vil hun gifte seg. Jeg og «Jarle» har sex minst en gang for dagen, noen ganger flere ganger.

Jarle har en grein som stikker ut, det er penisen hans og vi bruker alltid kondom for at jeg ikke skal bli gravid. Jeg får ofte orgasme når «Jarle» tar den inn i meg. Vi kan elske i flere timer, han er bare helt fantastisk, forteller Sunniva.

Sunniva forteller at hun ble forelsket i treet etter at hennes tidligere kjæreste var psykopat. Sunniva hadde gått ut av huset etter en krangel og gikk opp i skogen som ligger noen meter fra huset hun bor i. Der satt hun seg ned ved et tre og fikk en følelse av at treet lyttet til henne.

Sunniva har en fetish, som heter dendrofili, som gjør at man er seksuelt tiltrukket av trær. I 2008 giftet en kvinne seg med Eiffeltårnet, hele dokumentaren kan man se på youtube.

Sunniva forteller at hun elsker «Jarle», mer enn alt på jord, fordi han aldri er utro, hun kan også alltid stole på han, han sier ikke hemmeligheter videre. Sunniva og «Jarle» har vært sammen i 3 måneder, og nå vil hun gifte seg til sommeren med treet.

-Hvordan det skal fungere juridisk sett lurer jeg på, men så lenge vi kan ha sex er jeg lykkelig.


Like it? Share with your friends!

34 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Det er tull å stole på Jarle. Min kjæreste Jørild, som også er et tre, har hørt Jarle hviske ting i vinden med bladene sine, om Sunniva. Det spiller ingen rolle hvor langt borte han er for alle trærne hører etter og hvisker videre så alle trær vet nå alt om de to. Ikke så mange mennesker som kan tolke skogens brus, men at det går mye rykter om Sunniva i tremiljøet det er nå i hvert fall sikkert. Noen radikaliserte edelgraner har til og med hvisket hetsende og nedsettende kommentarer på sosiale medier. Nei, de har ikke internet. De bruker cloud-tjenester likevel. Ikke spør…

 2. Jeg såg aldri for meg at jeg noen gang skulle få klemt fuktig mus mot kinnene mine, til og begynne med syntes jeg dette var spennende. For som tre skjer det ikke så mye om hverdagene, men etter gjentatte ganger. Har det begynnt å vokse mugg samt andre utvekster rundt nesen min, Jeg ønsker at jeg endag skal få flytte vekk her fra og få leve i fred. Har gjentatte ganger prøvd å formidle til Sunniva at jeg ikke er intressert og at jeg ikke ønsker mere, men hun lytter ikke til meg. Derfor har jeg bedt min kjære venn som er menneske til å vidre formidle dette til deg Sunninva. Vårt forhold er over og jeg ønsker ikke se deg mere, orker ikke engang til å få smurt ned barken min.

 3. Unnskyld meg Jarle..!! …men hva skal dette bety?? Her står jeg og slipper kongler for deg i 32 år…også lar du en tøyte på blåbærtur komme og tre musa si over nesa di?! Bare gift deg med hu, jeg blåser i det.. du er ikke verdt mer av min tid!! Håper du ender opp som benkeplate på IKEA!

 4. ho edvardine ho e et furutre, og som alle veit så blomstre ho om våren;)
  Men e hør ho hviske litt om ein eller annæ Jarle, og e må ærlig talt sei me litt sjalu her, greit nok e e kanskje nordlending, men e har førr fan følelsæ e og!!! Satan.

 5. Noen burde anmelde denne damen for voldtekt av et forsvarsløst tre, stakkar. Hun utsetter jo dette treet for seksuelt misbruk daglig sier hun. Har i tillegg snakket med Jarle og han sier at hu ikke kan ta nei for et nei… Bare tvinger seg på han

 6. Dette gjør hun bare for oppmerksomheten. Men det som er er at hele Norge gjør narr av hun. Hva ofrer folk for å bli lagt merke til? Tragiskt…. Sag det ned

 7. Pass på så du ikke knekker kvisten til Jarle, da får du nok en flis i beveren din 😀

 8. Så mange nedlatende kommentarer. La folk få være dem selv! Om hun er lykkelig er jo det aller best!

 9. Noen ganger er det mindre komplisert å gå en tur i skogen enn på puben 😉
  Stå på Sunniva!
  Jarle kan du stole på. Han har bunnsolide røtter 🙂

 10. Stakkars, hun er sterkt traumatisert etter sitt forrige forhold. Det hun trenger, er en psykolog, muligens også innleggelse. Helst fortest mulig. Dersom dette ikke er en spøk da vel å merke men folk som har opplevd vonde ting kan finne på de merkeligste måter å bearbeide de på, så overrasker meg ikke akkurat.

 11. Kjærligheten er størst. Alt annet er diskriminering og fordommer. Så lenge ingen skader seg og de samtykker, så er dette innenfor prinsippielt sett. Hvem vet, kanskje hun vil skifte art. Kanskje hun innerst inne identifiserer seg som et tre. Who am I to judge? Velkommen til absurditetenes tidsalder.

 12. Ehhhh……Jeg vil bare si at jeg er faktisk gift med Jarle! Jeg har ant at det har vært ugler i mosen og at Jarle har hatt noe svin på skogen lenge.
  Jeg møtte Jarle på Underskog for to år siden. Han var som meg, interessert i turer i skog og mark.
  At du velger å tre frem gjør at jeg føler meg litt mellom barken og veden.
  Nei, nå skal jeg ikke lenger se skogen for bare trær.

 13. Hun er ihvertfall ikke pedofil, hun er ikke biseksuell å ikke hetrofil så hun formerer seg ikke videre ( ikke noe imot lesbiske ) .
  Hun fraviker en del fra det som er normalt i samfunnet angående det som gjelder seksualitet.
  Lurer på om hun har parkett gulv hjemme det kan jo være tipp tipp tipp oldefar til jarle.
  Hvis hun forteller oss hvem skog treet står i å hun tegner opp ett tur terreng kart så kan vi godt finne Jarle å redde han ved å smøre litt middel på kivsten til Jarle som gjør at det svir godt å ekstra oppe i høna til Sunniva

Toppking

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.