Ledig sommerjobb – Tjen 5.000 kr i uken ved å teste ut sexleketøy

1 min


Trenger du en jobb? eller kanskje du har en jobb men trenger ekstra penger nå som sommeren nærmer seg? da er dette jobben for deg. En sexleketøy produsent trenger folk som kan teste ut produktene de selger, du blir en produkt-tester altså.

Hver uke vil du få utbetalt kr 5.000 for jobben.


Du må være glad i å eksperimentere, være nysgjerrige og like å utforske sexleketøy. Deretter skal du utdype resultatet av testingen i en testrapport, en rapport i uken skal leveres inn via mail, utbetalingen er kr 5.000 pr uke. Hver uke vil du motta et nytt spennende produkt.

Dette får du: Du får tilsendt produkter, glidemiddel, batteri og eventuelt annet tilbehør du skulle trenge for å kunne teste produktene. Du får også beholde produktene du får tilsendt.

Din jobb: Skrive en beskrivelse om produktets fordeler, samt en lang beskrivelse om hvordan produktet fungerer og hvordan det er i bruk. En ganske enkel og grei jobb.

Arbeidsoppgaver:

1) Hente pakker (sexleketøy) på posten som du skal ta med hjem

2) Teste ut produktene du mottar

3) Fortelle om produktene til dine venner

Oppfyller du disse kvalifikasjonene er det bare til å søke:

1) Fylt 18 år.

2) Du skriver bra norsk ettersom du må sende inn anmeldelse på produktene du tester.

3) Du har en pc med skriveprogrammene Word eller Excel.

Om dette høres interessant ut kan du sende mail til: vibratortester@gmx.com

Det er ingen søknadsfrist da det alltid er behov for produkttestere

Lik & Del videre med dine venner om de er arbeidsledig


Like it? Share with your friends!

65 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Har sendt mail😊 dette høres spennende ut så dette vil både jeg å min samboer være med på😊 når vil eposten bli besvart?

 2. Hvordan er det, blir man skattet av pengene? Er pakkene man henter nøytrale? Eller blir postmann/dama å se hva man henter på posten ut i fra eska. Tenker siden dette er hver uke en lang periode.

 3. Må man betale skatt av disse pengene tror du? Jeg har arbeidsavklaringspenger pga helsa, men en sex leke noen dager i uken kan jeg klare 🙂

 4. Hei dette er drømme jobben for meg . Jeg er ei blid å søt jente , som akkurat er ny singel . Jeg trenger litt krydder i hverdagen ,å spice opp sex livet hadde vært fint😊 jeg er ei jente som er veldig gla i sex å elsker å prøve nye ting . 😃😄😘 denne jobben hadde passet meg midt i blinken 😄

 5. Hvis man skal ha gode norsk-kunnskaper, kan de nok utelukke de fleste. Ser så mange skrivefeil i kommentarene over at jeg blir skikkelig oppgitt. Vet ikke folk forskjellen på «skjønn» og «kjønn», og hva er greia med alle disse særskrivingsfeilene?

 6. Til deg der oppe!
  Burde være forsiktig med å ikke opplyse om at du tjener penger på siden dersom du mottar stønad for NAV. Kan hende de skal trekke deg i «lønn» hvis du tjener over et visst beløp, og i så fall vil det være «svindel» å ikke si ifra.

 7. Hei! Jeg sendte inn en Mail, men ble usikker på om det skulle være en søknad som vedlegg og med CV eller ikke. Sendte derfor bare som vanlig Mail. Har enda ikke fått svar (sendte inn igår), og lurer på når man får tilbakemelding ? 🙂

 8. Hei.
  Går det greit om jeg sender inn søknad i morgen? Skulle gjerne prøvd ut denne jobben ettersom den gir meg assosiasjoner til tv-serien «sex og singelliv » ;))
  Tlf min er ikke helt samarbeidsvillig, men e-post adr min er: marcharlotte22@gmail.com

 9. Hva er poenget med å påpeke at folk har skrivefeil? Hørt om f.eks. dysleksi? Dysleksi eller ikke, alle kan ikke være like flinke til alt. Er du flink til alt?

 10. Hei. Jeg har sendt inn mail, men har enda ikke fått svar. Vet du hvor lang tid dette tar? 🙂

 11. Hei😊 Jeg sendte inn en mail 3.mai, men har ikke kommet noe tilbakemelding.
  Vil de helst ha en CV?
  Jeg skrev kanskje ikke så mye på mailen, er veldig interessert😊

 12. Er i samme båt som anonym over her, sendt inn mail for noen dager siden men ikke fått noe svar. Sendte bare en e-post med kort om meg selv og kontaktinformasjon. Lurer da på om du vet om dette er bra nok, eller om de forventer at du sender CV’n din med.

 13. Er det noen som har fått svar på mailene de har sendt? Har sendt mail for flere uker siden, men ingen svar 🙁

 14. Sendte mail den 3. mai, og en oppfølgelsesmail den 10. mai. Har dessverre enda ikke fått noe svar. Vet du noe om når de vil svare?

 15. Hei igjen,
  Etterlyser tilbakemelding på søkt sommerjobb jeg? 🙂
  Er det tatt noen beslutning og når blir det eventuelt gitt noen beskjed om dette?

 16. Hei 😊 Jeg er en godt voksen dame på 50 år. Hvis dere trenger testing av Sex leketøy av en som har erfaring av div produkter og liker å utforske nye ting… Så er jeg den rette. Håper på et positivt svar. Mvh Katrine.

 17. Hei jeg er inntrisert i å bli tester da min livssituasjon har blit sånd at jeg har mye tid til en sån jobb.Mvh Reidar

 18. hei,nå har jeg sendt en email og håper på et svar,trenger denne jobben sårt,er 38 år og har en sønn så jeg trenger pengene.håper dere velgr meg:)

 19. Hei..Dette høres ut som jeg kan virkelig tenke meg å gjøre….Elsker å leke å lyste ….Håper på å få være med på dette …Hilsen Nansy…

 20. Hei, det høres spennende ut, har noen fra før, men aldri vært en tester av produktet. Det ville vært veldig moro å kunne teste det sammen med min type, Kanskje noe for ham som det kan være for meg. Vært gledelig å blitt kontaktet.

 21. Jeg og min godeste venn er begge glad i å utforske diverse sexleketøy.
  Enten det er penetrerende, salver, utkledninger eller diverse håndjern, pisker (BDSM produkter) osv..
  Her er det to meninger på vært produkt vi blir tilsendt, hvor dere kommer godt ut av dette. To fluer i en smekk!!

 22. Hei! Er dette enda aktuelt? Kunne gjerne testet ut produkter 🙂 både jeg og partner er nysgjerrige 🙂

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.