Ny nesespray med vagina duft skal få flere menn til å bruke nesespray

ny nesespray med duften av vagina er et håp selskapet har om at menn skal tørre å bruke mer nesespray. 1 min


De fleste menn synes at duften som kommer fra kvinnens underliv lukter godt, når de er ny-dusjet så klart.  Nå har det altså blitt en realitet, ny nesespray med duften av vagina er et håp selskapet har om at menn skal tørre å bruke mer nesespray. 

I fjor ble det solgt 4,2 millioner nesespray, mot 2,9 millioner i 2016. Over 80% av de som kjøper nesespray er kvinner, det tallet vil vi nå forandre på.

Denne nesesprayen kan brukes som et supplement i behandling mot depresjon, om kjæresten er borte eller ute på tur kan menn ta seg en sprut i hvert nesebor og samtidig føle at deres kvinne er i nærheten, forteller Lise Nystad, produktansvarlig for Otrivin nesespray i Norge. 

En kvinnes underliv inneholder i snitt cirka 150 kjemikalier, i nesesprayen er det 149, så nærmere dette kommer man ikke. Dette vil nok også slå godt ann hos gutter som er nysgjerrig på hvordan en kvinnes kropp lukter, om man er jomfru da. Sprayen ligger på samme pris som vanlig nesespray, men du må vise legitimasjon da det er 18 års aldersgrense.

Lik og del videre


Like it? Share with your friends!

11 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Kan man bestille den vagina lukt fra den kvinne man foretrekker? Møtte et par kvinner i kveld som jeg gjerne skulle hatt deres vagina på flaske

  2. Seriøst?? Har lett på nettet men finner ikkje noke info!! Er det naturlig lukt? Og er den sterk eller svak?

  3. Hahahahaha ser for meg latteren til de som jobber på apoteket får kunder som kommer å spørr om nesespray med vagina lukt xD jeg døøøøøør!

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.