25 ting dere kun forstår hvis dere har vært bestevenner for alltid!

Hårbørster, klær, sminke, passord.. Alle deles fritt mellom dere. Det er ingen grenser for hvor mye dere deler.5 min


Du er heldig hvis du har en venn som har holdt ut med deg gjennom de pinlige årene på barneskolen, dramaet på ungdomskolen og de vanskelige årene som ung voksen. Bestevennen din har vært der uansett hva, gjennom suksess og nederlag.

Bestevennen din kan bokstavelig talt ramse opp alt det viktige som har skjedd gjennom hele livet ditt, og kunne lett skrevet en hel bok om deg. Her er 25 ting som du kun kan forstå hvis dere har vært bestevenner for alltid:

1) De har sett deg på ditt aller verste.

Alt fra å kaste opp på den du er forelsket i når dere har vært på fest til seriøse familieproblemer. Dere har sett og gjort alt sammen.

2) De var der midt på natten for å hjelpe deg gjennom en vanskelig tid. Uansett hvor ubetydelig / alvorlig det var, du vet at de alltid er der, dag og natt, for å støtte deg.

3) Dere er enige om at det alltid passer med en pizza og chille-kveld

Fordi. Pizza.

4) Dere har deres egen sære måte å kommunisere på.

Når du har vært trygg på noen så lenge som dere har, blir ting litt sykt. Dere trenger ikke ord for å kommunisere. Alt fra dyrelyder til merkelige signaler blir forstått.

5) Dere vet like mye om hverandres sexliv som deres eget.

Ingen vulgære detaljer er forbudt når det kommer til sexlivet deres, og dere elsker å minne hverandre på de verste historiene dere vet om hverandre.

6) Dere har ingen intimgrense.

Dere sover gjerne i samme seng. Dere har gått på do sammen så mange ganger at dere nesten har blitt til én person.

7) Personlige eiendeler finnes ikke.

Hårbørster, klær, sminke, passord.. Alle deles fritt mellom dere. Det er ingen grenser for hvor mye dere deler.

8) Uansett hvor lenge dere har vært borte fra hverandre kan dere alltid ta opp tråden som om det var i går.

Uansett hvor kjipe de dagene eller ukene uten hverandre har vært, kan dere ta opp tråden igjen så enkelt at man skulle tro dere aldri var fra hverandre.

9) Når dere introduserer hverandre for nye mennesker tar dere gjerne opp en skikkelig flau historie.

Det er jo tross alt nødvendig å vite om de verste fyllekulene for folk som skal bli kjent med din bestevenn.

10) Og du kan forvente det samme tilbake.

Alle du møter vet om den ene gangen…

11) Dere kan sitte i samme rom i flere timer uten å si noe, å lage tilfeldige lyder for å kommunisere med hverandre. Dere kjenner hverandre så bra, så dere trenger ikke å føre lange samtaler for å kommunisere med hverandre.

12) Dere kan snakke om alt.

Du og bestevennen din har snakket om alt fra deres innerste problemer og tanker til folk som har gjort dere sinte. Uansett hva det er, kan dere snakke om det.

13) Du vet hva de liker, og dere kan enkelt overtale den andre.

Enten dere skal velge ut neste outfit eller hjelpe hverandre med å komme på en god matrett, bestevennen er alltid på pletten for å gi sin mening, og du hører på den.

14) Dere har alltid hatt kallenavn.

Dere kaller hverandre for rare ting, og foreldrene deres er så vant til å høre kallenavnet at de har begynt å bruke det selv også.

15) Dere har kallenavn på alle andre også.

Dere har de samme fiendene og vennene, og de må jo også få et sært kallenavn.

16) Dere er ikke redd for å gi deres ærlige mening.

Dere trenger ikke hvite løgner. Ingen bullshit. Dere forteller gladelig den andre sannheten om den kjolen som får deg til å se feit ut.

17) Dere passer alltid på hverandre.

Alt fra spinaten som sitter fast mellom tennene dine til bitchen som baksnakker deg, dere står alltid på hverandres side.

18) Samtalene deres består som regel av å ligge å lage gryntelyder eller å mimre.

None animated GIF

19) Når du er lei av alle andre mennesker rundt deg kan du fortsatt gå til bestevennen din for sympati. Folk suger noen ganger. Din bestevenn er der for å hjelpe deg gjennom det, lytte på hva du sier å forstå alt du føler.

None animated GIF

20) Dere betaler for hverandre.

Hvis den ene er tom for penger betaler du gladelig regningen.Man skulle nesten tro dere dater. Du vil uten å nøle spandere maten på den sultne bestevennen din. Replikken «jeg betaler deg tilbake» finnes ikke.

21) Selv om dere ikke har snakket på en stund har dere holdt dere oppdatert på alt som skjer i livet til den andre.

Takket være moderne teknologi kommer du alltid til å stalke din bestevenn på Facebook og andre sosiale medier.

22) Dere har de samme uvennene.

Du og bestevennen din er to halvdeler som kun fungerer sammen. Når noen plager deg er alltid bestevennen din der for å hjelpe til.

23) Dere tenker å sier ofte de samme tingene. Det er litt klisjé, men dere fullfører ofte hverandres setninger som tvillinger.

24) Du kan se om bestevennen din elsker eller hater noen med en gang. Hun trenger ikke å si noe.

Du føler lett hvordan de har det, å leser kroppsspråket deres med en gang. Du ser med en gang om hun faker et smil.

25) Når dere er ute på shopping finner du gjerne en haug med klær til din bestevenn. Dere har jo samme smak. Du trenger egentlig ikke shoppe selv.

Så alt i alt, dere har det perfekt sammen.

Lik og Del om du kjenner deg igjen???


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Jeg må nesten si jeg på et vis er glad for å ikke ha hatt en slik venninne du beskriver. Jeg ønsker ikke at noen skulle ha sett meg «på mitt aller verste».
  «Dere er enige om at det alltid passer med en pizza og chille-kveld». Det er ikke alltid det passer å gjøre absolutt ingenting. Pizza er heller ikke lett å dele med noen, da de fleste foretrekker kjøtt, og jeg er veganer.
  «Dere har deres egen sære måte å kommunisere på.» Ser ikke poenget med det. Jeg kommuniserer likt med de fleste.
  «Personlige eiendeler finnes ikke.
  Hårbørster, klær, sminke, passord.. Alle deles fritt mellom dere. Det er ingen grenser for hvor mye dere deler.»
  Jeg deler IKKE hårbørste med noen. Klærne mine er for store, sminke bruker jeg ikke, og passord? Altså, ingen får mine passord – ikke engang en eventuell partner i fremtiden.
  «Når dere introduserer hverandre for nye mennesker tar dere gjerne opp en skikkelig flau historie.» Ser ikke poenget med noe slikt.
  «Dere kan snakke om alt.» Å kunne snakke om nesten alt er selvfølgelig fint, men det finnes enkelte ting jeg ikke kan snakke med noen om.
  «Du vet hva de liker, og dere kan enkelt overtale den andre.» Uavhengig av hvor nære venner er, er jeg aldri lett å overtale, med mindre det er ting jeg selv vil. Derimot mine egne overtalelsesevner er det lite å klage på.
  «Dere har alltid hatt kallenavn.» Jeg tror aldri jeg har hatt kallenavn på noen av mine venner.
  «Samtalene deres består som regel av å ligge å lage gryntelyder eller å mimre.» Ikke min greie. Å bruke det vanlige språket vi er så heldige å ha, er en fin greie!
  «Dere har de samme uvennene.» Ikke nødvendigvis! Fra min side er det i hvert fall alltid slik at jeg ikke misliker noen kun fordi jeg hører dritt om dem. Jeg må ha erfart noe selv, for å mislike dem.
  «Når dere er ute på shopping finner du gjerne en haug med klær til din bestevenn.» Shopper sjeldent klær, og aldri sammen med venner.
  Huff, det var overraskende mange punkter her jeg ikke kjente meg igjen i, og heller ikke ønsker å kjenne meg igjen i. Dette er sikkert en fin «mal» for mange bestevenner, men funker ikke for meg.

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.