Sovekonkurranse til Norge – Den som sover lengst vinner 50.000 kroner og en seng

1 min


Nå kan du få betalt for å sove. I Spania er det populært med sovekonkurranser hvor personen som sover lengst vinner 1000 euro, noe som tilsvarer 9300 kr.

Nå kommer konkurransen til Norge hvor vinneren kan stikke av med 50.000 kroner.

Konkurransen vil foregå på en IKEA, da deltakerne skal sove i sofa eller seng. Pulsmålere skal holde kontroll på at deltakerne faktisk er i drømmeland, og dommerne deler ut poeng basert på hvor raskt de faller i søvn, originale soveposisjoner, desibelnivå på snorkingen og antrekk.

Vinneren vil også stikke av med sofaen eller sengen de bruker i konkurrransen. Under kan du se hvordan en slik konkurranse ser ut


Like it? Share with your friends!

9 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Kjempe kult er dette en konkuranse i alle fylkene er det slik at alle kan vere med jeg har kjempe lyst og vere med når er det konkuransen begynner og når må jeg dra til ikea kan jeg bare møte opp på ikea i Trondheim og si at jeg ønsker å delta i denne konkuransen ja jeg har veldigt lyst og vinne kr. 50.000 og en seng bare gi meg besjed om når og hvor jeg skal møte opp

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.