Magne og Bodil har vært gift i 44 år, men aldri hatt sex eller sett hverandre naken – Overlever på Ludo – Les intervjuet

-Vi spiller stigespill og ludo, det er like kjekt.3 min


Magne og Bodil fra Toten i Oppland fylke har vært gift i 44 år, men aldri hatt sex. Magne mener at det perfekte forhold ikke handler om sex, men om kjærligheten man gir. Her er hele intervjuet med Magne og Bodil.

Hva gjør at dere ikke har hatt sex i løpet av disse 44 årene?

– For å være helt ærlig så er vi begge jomfru. Det er ingen av oss som har tenkt det har vært en nødvendighet i forholdet. Vi giftet oss i februar, 1975 og har klart oss helt fint uten, forteller Magne.

Men er det noe dere har hatt lyst til å prøve? 

 – Så klart ikke. Vi har kanskje et litt spesielt forhold, men vi respekterer hverandre og har det ganske så bra.

Hva er det med Magne som gjorde at du ble tiltrukket av han?

– Det husker jeg veldig godt. Han sto helt alene på dansegulvet da vi hadde skoleball. Det var noe med smilet som gjorde at jeg ble tiltrukket av han. 

Jeg gikk bort til han og spurte om han ville danse, han svarte «hvorfor skal jeg det» og da satte jeg meg ned igjen på benken. Han fikk litt dårlig samvittighet tror jeg, for han kom bort igjen ti minutter etterpå med champagne brus og spurte om jeg kunne tilgi han.

Et spørsmål til deg, Magne, hva gjør at du holder ut?

– Jeg vet ikke, det er noe i håp om at jeg en dag skal få se hun naken, sier han å ler.

 Men både jeg og Bodil kan ikke forstå hvorfor sex skal være så viktig i et forhold, vi spiller stigespill og ludo, det er like kjekt. Vi tar oss også noen glass med vin på en lørdags kveld, for å hygge oss. Sex er bare oppskrytt, dessuten er det litt ekkelt, sier han videre. 

Du kjøper ikke alkohol for å komme i buksene på Bodil da? 

– Nei, det kunne jeg aldri gjort.  Jeg ville aldri utnyttet Bodil på den måten, det får da være grenser. Men jeg kan ærlig innrømme at jeg gjerne vil se hun naken en dag.

Hva mener du nå? har du aldri sett Bodil naken?

– Nei, det har jeg ikke. Hun mener det ikke er noen grunn til at jeg skal få se henne naken. Siden vi ikke har sex er det ikke noe jeg tenker på uansett, det er jo bare en kropp. 

Så dere har aldri hatt sex eller sett hverandre naken?

– Det stemmer.  Eller jeg har sett snurten av brystvortene til Bodil da hun var i dusjen, men det var helt uventet. Jeg gikk inn på toalettet da jeg skulle pusse tennene før jeg skulle legge meg, jeg trodde hun var i stuen. Men det var ikke meningen, jeg har beklaget meg og vi har ordnet opp for lenge siden.

Et spørsmål til deg Bodil, kunne du vært utro?

– Mot Magne? Aldri i livet. Vi er så knyttet til hverandre at det skal mye til. Magne er det kjæreste jeg har i livet mitt og det vil han alltid være. 

Krangler dere mye?

– Ja det kan ofte bli mye krangling når vi spiller sjakk. Magne er en kjempedårlig taper, han kan bli kjempesint. En gang sa jeg ironisk at han skulle få se pupp om han vant, jeg tapte med vilje, men han fikk ikke se noe, da gikk han inn på soverommet og la seg til å sove.

Kommer dere til å ha sex en eller annen gang før dere dør?

– Det vet jeg vi ikke kommer til å ha. Magne har fått streng beskjed om at jeg ikke vil ha det så lenge jeg lever. Vi har klart oss i over 44 år nå, jeg tror vi klarer det noen år til før vi forlater jorden.

Er det noe dere vil si til de som leser bloggen, før vi avslutter?

Ja, lev livet og kos dere. Alt handler ikke om sex her i livet.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.