En blowjob for dagen kan gi deg 7 år lenger levetid

Nye studier viser at en blowjob om dagen kan forlenge livet ditt med hele 7 år. 1 min


ye studier viser at en blowjob om dagen kan forlenge livet ditt med hele 7 år. Det vil ikke bare gi deg lenger levetid, men det vil også styrke immunforsvaret ditt. 

Hyppig sex i et parforhold minsker også risikoen for at du som kvinne får svangerskapsforgiftning under graviditeten. WHO (verdens helseorganisasjon) vil nå sette opp oralsex på sin liste over «medisiner» som kan være med på å forlenge et liv.

Tidligere leder av avdelingen for alderdompsykologi ved Royal Edinburgh Hospital, fortalte mandag under en pressekonferanse om de helsemessige fordelene av sex, spesielt for kvinner som utfører oralsex.

Mindre depresjon..

En blowjob om dagen kan altså forlenge ditt liv med cirka 7 år, fordi det frigjør endorfiner. Den gråblanke væsken inneholder flere stoffer som også kan forebygge depresjon og få deg i mye bedre humør. Sæd inneholder blant annet ulike hormoner som er med på å påvirke både trøtthet og psykiske lidelser som for eksempel depresjon.

Tidligere forskning har også vist at kvinner som velger å utføre oralsex og som svelger sæden, har bedre konsentrasjon når det gjelder jobb og skole. Inne på Kondomeriets nettside sies det at sperm inneholder cirka 150 mg proteiner, 11 mg karbohydrater, 6 mg fett, 3 mg kolestrol, magnesium, kopper og sink.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Viktig å presisere at enhver blowjob, bør være frivillig, man må ikke suge pikk om man ikke vil;)
    Det som også er viktig å nevne at det er en helsegevinst for alle menn som får en avsugning ofte nok, fordi det er helse i enhver orgasme!
    Vargas

  2. Den dama som ikke gir typen sin en heftig blowjob ,må bare innse at forholdet er fortapt. Det mener ihverfall jeg. til de damene som «synes det er ekkelt» ,snu situasjonen..

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.