BESHINEs pupper er verdens største, veier 18,4KG totalt! Vil stoppe på 60KG

Mayra Hills (31), eller bedre kjent som Beshine, er en tysk naken modell. Hun har alltid hatt en drøm, og den har nå gått i oppfyllelse. 2 min


Holy Nipple…

Mayra Hills (31), eller bedre kjent som Beshine, er en tysk naken modell. Hun har alltid hatt en drøm, og den har nå gått i oppfyllelse. Hun har nemlig verdens største pupper. Hun har 10 000 cc saltvann implantater i hvert bryst, eller lettere forklart, hvert bryst veier 9,07 kg. Hennes BH-størrelse er 70XXX.

Til de av dere som er skeptisk på om dette er sant, noe som faktisk er forståelig, sjekk ut hennes twitter her (18+) eller hennes nettside (18+) og dere vil forstå at dette er en ekte kvinne med bare veldig store pupper. Beshine har selv sagt at hun vil ha enda større pupper, dobbelt så store som hun har nå. 40 kg store pupper er målet, en dag.

Det er 18,14 kg bryst hun nå har å bære rundt på, hver dag, noe som er det samme som å bære rundt på en syv-åring på brystet. Jaja, vi alle gjør ting som gjør oss glad. Under kan du sjekke ut noen av bildene hun har lagt ut på twitter profilen sin.


Titt`tei

LIK & DEL videre


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.