Ingrid (18) brukte rettetang som vibrator, nå advarer hun andre mot faren

Hun hadde forvekslet rettetangen, som brukes til å rette håret med, med et av hennes sexleketøy.1 min


18 år gamle Ingrid fra Stavanger hadde vært ute på byen og kost seg med venniner, slik de fleste 18 åringer gjør. Da hun kom hjem fra byen gikk hun rett til sengs. Det var i 02.30 tiden tirsdag kveld at Ingrid ble hentet av ambulansepersonell, da hennes rettetang tok fyr.

– Kvinnen var tydelig beruset av alkohol, og hadde brukt rettetangen som en dildo. Naboene hørte skriking fra leiligheten til kvinnen, og trodde noe var alvorlig galt, noe det også var for den 18 år gamle kvinnen forteller brannmann Arvid Leksnes.

– Hun hadde forvekslet rettetangen, som brukes til å rette håret med, med et av hennes sexleketøy. Kvinnen hadde glemt å ta ut rettetangen fra stikkontakten, før hun brukte den på seg selv, dermed endte hun opp med tredje grads forbrenning i underlivet. Kvinnen var alene i leiligheten da vi ankom.

– Tredjegrads forbrenninger, er alvorlige brannskader som ødelegger alle lag av huden, helt ned til underhudsfettet, forklarer overlege Jan Bekkelie, om ulykken.

– Fordi nerveendene er brent , er området vanligvis smertefritt. Området kan være svart på grunn av forkulling, eller hvitt, brunt eller lyse rødt .- Tredjegrads forbrenninger krever umiddelbar medisinsk behandling.

Behandlingen av så store brannskader er sentralisert til brannskadeavdelingen, ved Haukeland universitetssykehus i Bergen, hvor kvinnen nå blir behandlet. Ingrid forteller at ingen må prøve på det samme, det var et dumt valg.

Lik og del så ingen gjør den samme feilen


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.