Bjarte ble blind av å onanere, nå advarer han andre menn

Bjarte har valgt å stå frem i media med sin historie for å fortelle alle andre hvor farlig det kan være å runke.2 min


Bjarte har valgt å stå frem i media med sin historie for å fortelle alle andre hvor farlig det kan være å runke. Det var i slutten av september i fjor at livet mitt skulle bli snudd opp ned på hodet. Bjarte var ferdig på jobb som kundekonsulent hos Telenor da han bestemte seg for å kjøpe en Macbook, alle andre på jobben hadde det så det har i lang tid fristet å anskaffe meg en slik maskin.

Dristige reklamer

-Det var her det hele begynte og den dag i dag angrer jeg bittert på hele kjøpet. Jeg satte oppe lenge om nettene og surfet på slike voksensider, side opp og side ned. Jeg så på alt, uansett hva det var.

-Det poppet flere sånne tulleting opp på skjermen min og jeg husker en av de var en «damer i nabolaget vil ligge med deg, trykk her» så det gjorde jeg, jeg ville jo se hvem i nabolaget mitt som ville ha meg til sengs.

-Det var masse tull på den siden også, sier Bjarte med et lurt smil om munnen. Men det var masse fint der, det var det. Så skjer det som skulle ødelegge fremtiden hans, og ikke minst synet.

-Jeg begynte å onanere, det gikk utrolig fort. Jeg fikk det i øyet og måtte tilkalle ambulansen. Klokken 02.30 om natten samme dag konstaterte legene på legevakten at jeg var blitt blind på på det ene øyet.


Bjarte (39) – Rikshospitalet. Foto: Privat

Sendt til sykehus

Bjarte ble videresendt til rikshospitalet for flere sjekk av øyet, det var dessverre ingenting legene kunne gjøre for å få synet tilbake igjen.

-Jeg fikk beskjed om at dersom sperm kommer i kontakt med øynene vil det ødelegge pupillen og senehinnen, i verste fall kan man bli blind slik jeg ble.

-Det gikk 2 mnd uten at jeg klikket inn på dristige nettsider igjen, men så fikk jeg plutselig den gode følelsen jeg fikk da jeg ble blind på det ene øyet. Jeg klarte ikke holde meg, jeg logget innpå en dristig side og koste meg.

Bjarte har tårer nedover kinnet sitt i det han forteller at den samme tabben skjedde med det andre øyet, han var nå blitt blind på andre øyet også. Bjarte vil avslutte med at ingen menn burde onanere, man vet aldri når det vil gå gale. Jeg fikk beskjed at bare en bitte liten dråpe sperm er nok til å gjøre deg blind. Ikke onaner er rådet fra Bjarte.

Del gjerne videre så flere forstår hvor fort det kan gå å miste synet.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.