10 tegn på at du burde drikke mindre alkohol

Det finnes andre ting som kanskje gjør deg glad, ordet alkohol burde ikke være en av de tingene.3 min


1. Lykkelig av ordet alkohol…

Tro meg du er kanskje på vei til og bli en alkoholiker om du blir glad fordi noen sier ordet alkohol. Greit at du liker og drikke i ny og ne, men om du kjenner at det kribler i magen når noen sier «alkohol» så er det kanskje på tide du tar det litt med ro. Det finnes andre ting som kanskje gjør deg glad, ordet alkohol burde ikke være en av de tingene.

2. Alltid krangel

Er du i et forhold? er du alltid i krangel med typen din når du har drukket alkohol? da er det kanskje på tide du legger fra deg flasken.

3. Vin rett fra flasken…

Alle vet at vin ikke skal drikkes rett fra flasken, gjør du dette er det også et tegn på at du burde drikke mindre alkohol, med mindre du vil bli alkoholiker….

4. Du drikker på jobben

Når du har lunsjpause på jobben og du har med deg alkohol? da er det på tide du innser at du er på vei til og bli alkoholiker.

5. Penger betyr ikke en dritt

Du stopper aldri, helt til du ikke har mer penger på kortet. Det er kanskje kjekt der og da, men dagen derpå når du ikke har en krone på kortet og det er 20 dager til du får lønning, da er det ikke så kjekt. Så med mindre du har en mill på konto, drikk det du har råd til. Ta ut penger før du stikker på byen og la kortet ligge hjemme…

6. Overvektig stripping

Ja, om du river ned strippestangen er det på tide og sjekke vekten på badet. Alkohol prøver å lure kroppen din, du tror du veier mindre enn det du egentlig gjør. 

7. Tequila lurer deg ihvertfall…

Trenger jeg og si noe? bare ikke rør tequila om du føler at alt og alle er deilig. Ha kontroll på mengden du drikker eller hold deg unna. Hvor mange ganger har du ikke sagt «aldri mer alkohol» mens du helgen etter kjører på igjen.

8. Om du alltid ringer exen din..

Kjenner du deg igjen på bildet over? det er også et tegn på at du bør drikke mindre. 

9. Om du har mistet mobilen din mer enn 1 gang på byen…

Eneste måten du ikke hadde mistet den på var om den var lenket fast i foten din. Hvor mange ganger har du mistet mobilen din på en bytur før? noen har mistet den en gang, noen to. Kan garantere deg at det er flere som sikkert har mistet den både 3 og 4 ganger også. Om det er sånn at dette skjer, drikk mindre alkohol så du har kontroll på hvor mobilen din er…

10. Om du alltid…


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.