Ut å reise? Med dette trikset får du bagasjen din før alle andre, HVER eneste gang

1 min


Det er noe de fleste av oss kjenner seg igjen i når vi reiser. Du har pliktoppfyllende gått på rad og rekke ut av flyet, og nå gleder du deg til å starte ferien.

Alt du må gjøre er å hente bagasjen fra båndet.

Så tar det så lang tid at du begynner å lure på om du og bagasjen din noensinne vil bli gjenforent, eller om ku-kofferten du kjøpte på Europris før avreise nå er på vei til India.

Hvis du er typen som liker å unnslippe ventingen burde du prøve dette. Med dette sjekk-inn-trikset kan du enkelt bli førstemann som får kofferten sin – hver gang!

Før du gir bagasjen din til en av de ansatte i skranken ber du nemlig om et «fragile»-klistremerke. Dette fester du på kofferten din, og i teorien burde dette fungere hver gang.

Grunnen til det er enkel; når bagasjen din er merket som fragile (Fragile = skjør) – vil den bli lastet ombord til slutt, og dermed blir den også lastet av flyet først når du ankommer.

Dermed blir ikke ventetiden så veldig lang.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.