Svensk by tilbyr 75.000 kr til hver nordmann som gifter seg med en svensk jente

1 min


Er du i pengenød er dette en løsning på problemet, ihvertfall midlertidig. Den svenske byen Nyköping har nå 50.700 innbyggere. Problemet er at det er 44.118 kvinner og 6.582 menn, dette er et stort underskudd av menn. Dette skaper trøbbel for reproduksjon i den lille svenske byen.

Nå har myndighetene gått med på å gi hver nordmann 75 000 kr dersom de gifter seg med en jente fra Sverige.

Du må også bosette deg her i minst tre år, ellers må pengene betales tilbake. For å kreve pengene må du først dra til Sverige å finne deg en jente, deretter må du gifte deg.

Så drar dere til den Norske ambassaden i Sverige som ligger i Stockholm. Her viser du frem pass og bevis på at du er norsk statsborger, og bevis på giftemålet.

Deretter vil pengene bli satt over på kontoen din innen en uke. Fun fact: Sverige har havnet på andre og tredjeplass flere ganger i kåringer med det landet som har penest kvinner i verden.

Lik og del om du har sansen for svenske jenter


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.