NYHET: Ny snus for jenter med jordbærsmak skal hindre mensensmertene

Skruf mensensnus skal gjøre det lettere for kvinner. 1 min


Nå kommer det snus for jenter som skal lindre mensensmertene. Skruf mensensnus inneholder det samme stoffet som brukes i p-piller. Snusen inneholder også Naproxen,  Ibux og Paracet. Alle disse kombinert i en og samme snus skal lindre mensensmertene med 87%. 

Skruf mensensnus skal gjøre det lettere for kvinner. Dersom du er ute med venner, enten det er kino eller middag, kan du ta en snus dersom du kjenner mensensmertene kommer.

Smaken er heller ikke noe å si på, jordbær smak med liten dose mint. Personer som lider av hjertelidelser, hjertesvikt, lavt blodtrykk eller som nylig har hatt hjerteinfarkt rådes ikke å bruke denne snusen.

Snusen er laget for jenter som sliter med mensensmerter, men som ikke skal ligge med smerter eller dra hjem fra venner pga mensensmerter. Dette blir nok en slager når den kommer ut på det Norske markedet. Lik & Del med en venn


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Dette er jo bare helt fantastisk<3<3 Hvordan er sexlysten når jeg bruker denne snusen? Snakkes på Fotballpuben eller Downstairs;) Du vet hvor du finner meg

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
40
Love
Omg Omg
25
Omg
Win Win
7
Win
WTF
37
WTF
EPIC
31
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.