Ny studie viser at kvinner skal slappe av sofaen etter jobb og skole

1 min


Du kommer hjem fra jobb eller skole og begynner å rydde, lager middag, vasker, tar deg av unger om du har barn osv, dette skal altså kvinner IKKE gjøre. En ny helsestudie viser at kvinner skal legge seg ned på sofaen og slappe av etter jobb og skole. Årsaken til dette er at kvinners stressnivå er mye høyere enn den er hos menn, og at kvinners stressnivå ikke synker før 22-23.00 tiden på kvelden.

Overlege Ane Marie Thulstrup mener at alle kvinner bør legge seg ned på sofaen med en gang de kommer hjem for å redusere stressnivået. Århus universitetssykehus har tatt urinprøver av både menn og kvinner like etter at de kommer hjem fra jobb. Resultatene viser at stressnivået hos menn falt umiddelbart etter at de kom hjem mens kvinnenes stressnivå ikke gikk ned før 22-23.00 tiden på kvelden.

Forklaringen på dette er at kvinner tar mer ansvar i hjemmet enn det menn gjør. Derfor rådes det at alle kvinner slapper av på sofaen når de kommer hjem fra jobb og skole, og at menn tar seg av middagen, vasking og resten av tingene som må gjøres mens du som kvinne slapper av.

LIK & DEL videre


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.