Lotte (25) besøkte Tusenfryd, satt to timer i rulletrappen da den stoppet opp

- Det er lenge til neste gang jeg besøker Tusenfryd igjen, forteller Lotte.1 min


Fornøyelsesparken Tusenfryd utenfor Oslo er det lenge til Bloggeren Lotte besøker igjen med det første.

– Det er lenge til neste gang jeg besøker Tusenfryd igjen, hele dagen ble ødelagt fordi rulletrappen stoppet opp før jeg faktisk fikk tatt en eneste karusell.

Det var i helgen at Lotte tok seg turen til Tusenfryd, noe Lotte hadde gledet seg lenge til. Men da rulletrappen stoppet å virke satte hun seg ned og ventet til den skulle starte igjen, noe som tok hele to timer.

– Det var flere som så rart på meg, men det så ut som de forstod at jeg var sur og forbanna. Det var bare meg i rulletrappen, det skjer alltid slike ting med meg.

Lotte forteller at hun søket om refusjon, noe hun fikk beskjed om at de ikke kunne gi. Lotte fikk beskjed om at hun kunne gått ned trappene når rulletrappen stoppet opp.

– Hvordan skal jeg vite det? Det er jo det samme med heiser, dersom en heis stopper opp kan man ikke bare gå ut av døren, da blir man jo skadet og faller ned i sjakten.

Etter to timer da Tusenfryd skulle stenge kom det en vakt som fortalte Lotte at de skulle stenge. Vakten fortalte at Lotte kunne gå ned trappetrinnene, noe hun gjorde.

Jeg har faktisk aldri gått i trappene dersom rulletrappen stopper å virke, jeg har alltid ventet til den skal starte igjen. Nå har jeg faktisk lært meg noe nytt, det er jo gøy.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.