Innebygd minibar i flysetene skal få passasjerer til å glemme flyskrekken

Flyskrekk? ikke nå lenger..1 min


Å reise med fly er noe mange av oss ikke ser frem til. Vi gleder oss selvfølgelig til ferien, men flyreisen er for mange en svært ubehagelig del av sommeren. Flyskrekk er meget utbredt, og 1 av 7 mennesker lider av så sterk frykt at de velger å ikke reise.

Selv om kurs og lignende tiltak er effektivt har flyselskapene nå sett behovet for ytterligere tiltak. Den geniale løsningen er minibar innebygd i flysetene, slik at de reisene kan nyte turen uten frykt og uro.

Fra og med 1 juli kan du nå velge sete med innebygd minibar for et ekstra tillegg når du bestiller din flyreise.

Minibar-setet koster 479 kroner ekstra, og du kan drikke så mye du vil. Det er dog noen begrensninger, så hvis du lager bråk eller blir plagsom på grunn av alkoholen vil du bli flyttet til et sete uten minibar. Det er kabinpersonalet som avgjør om du er skikket til å benytte deg av tilbudet.

Hvert sete inneholder 15 liter, så her skulle det være nok til hele flyreisen. Du kan velge mellom 4 forskjellige drikker. Det er også billig, så her blir nok mange med flyskrekk glade for et godt tilbud.

– Ettersom det er forbudt å nyte medbrakt alkohol på fly, er denne løsningen noe vi tror passasjerene våres vil bli fornøyd med, forteller kommunikasjonsdirektør i Scandinavian Airlines.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.