Glem «kake i ansiktet» spillet, her er Jizz the game – Fyll opp med valgfri drikke og sprut

Jizz The Game er det spillet du aldri hadde trodd du ville ha brukt for1 min


Hvis du og dine venner liker ting som er litt ut av det vanlige her i livet, så vil du elske dette nye drikkelek spillet. 

Jizz The Game er det spillet du aldri hadde trodd du ville ha brukt for, for det har du ikke, men når du sitter på vors og dere har drikkeleker, så er dette det «gøyeste» og «flaueste» spillet. 

Det er i utgangspunktet som Pie Face spillet eller kake i ansiktet spillet som du sikkert er kjent med, som også innebærer å bli sprutet i ansiktet, bare med litt pisket krem.

Reglene er enkle. Alt du trenger å gjøre er å rotere hjulet på venstre side for å finne ut hvor mange ganger du må pumpe den store, rosa «ku*en. Deretter roterer du hjulet til høyre for å finne ut hvor du må sikte når du pumper, så er du klar til å spille.

Så alt du trenger å gjøre er å pumpe og håpe at du ikke blir sprutet på. Du kan fylle den med ønsket alkohol eller hva enn du måtte ønske, det er helt opp til deg hva du måtte føle for.

Perfekt drikkelek spill for de som er litt «dirty» spør du meg. Spillet koster 215 kroner fra Firebox, mye underholdning for pengene. Video av spillet i aksjon ser du under:

Lik og del med en venn du elsker å drikke med


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.