Forskning viser at menn bør ta alt husarbeid slik at kvinner kan sove og slappe av

1 min


Kvinner bruker hjernen mye mer enn menn, hver eneste dag. Kvinner multitasker også mer enn menn. Ny forskning viser at kvinner skal og bør ha mer søvn enn menn, av den enkle grunn fordi hjernene deres stimuleres mer i løpet av dagen enn det gjør hos menn.

Jo mer du bruker hjernen, jo mer har du bruk for søvn og ingen mann kan klage på at du faktisk sover eller slapper av. Når kvinner multitasker har de en høyere hjerneaktivitet enn menn, ifølge studien ved Loughborough universitet. Menn kan ikke oppnå like høy hjerneaktivitet fordi de gjør langt mindre enn det kvinner gjør i løpet av dagen.

Menn bør derfor ta alt husarbeid slik at kvinner ikke blir helt utslitt. Kvinner gjør allerede nok, så at menn tar på seg det ansvaret er det minste de kan gjøre.

Dette innebærer støvsuging, vasking av leiligheten, matlaging, oppvasken, klesvask, gå ut med søppelet, betale regninger og alt det andre som må til.

Så da vet du det, LIK & DEL


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.