Erik tapte i Fortnite, knuste pc skjermen og Playstationet

1 min


Er du en dårlig taper? Isåfall kjenner du deg sikkert igjen i Eriks situasjon. Det å tape mot folk du selv føler du er bedre enn, er ikke så gøy. Når du knuser dine eiendeler angrer du kort tid etterpå, men sånn er det bare.

Da Erik knuste skjerm og Playstation lå han skylden på Epic Games, selskapet som står bak det populære spillet som nå har over 125 millioner spillere tilsammen. Kjenner du deg igjen?

Det å være en kronisk dårlig taper er gjerne en medfødt sykdom som kun kan behandles med kognitiv atferdsterapi, forteller psykolog Elisabeth Nordstrand

– De tror ofte de er verdensmester i alt de prøver på, og når de taper går det rett og slett rundt for de. De blir sinte, brøler, knuser ting og oppfører seg generelt ufint mot alle rundt seg. Dette er ikke noe de kan styre selv, men med riktig behandling kan også dårlige tapere bli normale mennesker med tiden, forteller Nordstrand. Del med en dårlig taper


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.