Er du god i Fortnite? Lotte sender nudes til de som kan hjelpe henne å vinne kamper

1 min


Er du god i Fortnite? Da trenger Lotte din hjelp.

Lotte (25) vil være best i alt, men i Fortnite går det svært dårlig. Lotte har lastet ned det populære spillet på PS4 som nå har hele 125 millioner spillere på verdensbasis.

Lotte som er en av landes største Snapchattere har et tilbud til deg som er dyktig i Fortnite.

Problemet til Lotte er at hun hater å bruke tid på å lære seg nye ting, hun vil heller at andre skal hjelpe henne til topps. Lotte ser på seg selv som smart, men vil heller at noen kan «carry» henne i duos eller squads.

Du legger henne til som venn, inviterer henne til lobbyen din, så vinner du kamper med Lotte på laget. Lotte er helt ny i Fortnte og vil heller at folk som er god, som kan spillet fra før av, hjelper henne, da slipper hun å bruke hodet sitt selv.

Lotte vil ha minst 10 wins i duos og 10 wins i squads, da har hun mer wins enn venninen som har spilt i over to måneder. Lotte er et konkurransemenneske, derfor må du hjelpe.

Lotte lover nudes på Snapchat til den som hjelper. Etter hver kamp dere vinner får du en Snap (nude) tro det eller ei. Ifølge Lotte har hun ikke noe annet å tilby, så om det er noen der ute som er villig til å carry Lotte kan dere sende henne en melding på Snapchatten hennes: Lotteninja

20 wins for 20 nudes. Lykke til. Get that DUB


Like it? Share with your friends!

5 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Baby jeg kan «carry» deg på fortnite jeg er en av de beste i Norge har over 400 solo wins, 600 duo wins, og 800 squad wins. Så hvis du vil spille ta kontakt eller svar meg tilbake : )

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.