Elsker du ketchup? Nå får du kjøpt ketchup iskrem (Video)

Glad i iskrem?1 min


En iskrembar i Irland har skapt en helt ny type is, nemlig ketchup iskrem, og jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal tro. Ketchup på iskrem? Gelati som står bak iskremen har avdelinger i Enniscrone og Ballina, og bestemte seg for å lage den merkelige iskremen til ære for Ed Sheeran. Du kan se video av iskremen under av en kunde som kjøper

Sangeren har en flaske Heinz-tomatketchup tatovert på armen, og artisten elsker ketchup så mye at de bestemte seg for å lage en iskrem til ære for han. Den merkelige smaken gikk viralt på Twitter, og nå kjøper plutselig alle iskremen.

Iskremen er faktisk toppet med ekte ketchup, først trodde jeg selv det var jordbær eller bringebærsyltetøy. Du får iskremen i enten beger eller kjeks, så skal du til Irland i sommer er det bare til å kjøpe om du elsker ketchup. For mer info så er Facebook siden deres HER


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.