Dette er årets sommerbukse, kan du forstå hvorfor?

Årets sommerbukse?1 min


Folk er ikke fans av Fashion Nova sine nye snørebukser, som ser ut til å være like vanskelig å ha på seg som å ta på seg. Motemerket har nettopp begynt å selge Wild Thang Lace Up Pands, i lyseblå farge, for 49,99 dollar.

Jeansene består av en liten del av strekkvasket denim og hvite snørebånd. Mens hele baksiden av jeansene bruker denim, er det bare snørebånd som dekker forsiden.

Fashion Nova tok til Instagram for å vise frem det nye plagget, men folk har ikke gitt god respons på bildene. Ved siden av bildeteksten: ‘All Tied Up’, delte Fashion Nova et bilde av en av modellene som poserer i buksene.

En person skrev: ‘Jeg er så forvirret, hvordan skal du ta dette på? wtf’, mens noen andre sa: ‘Hvem ville noen sinne ha dette?’ En annen skrev: «Kan dere bare lage noen høyvannete søte, plette bukser, hva er dette?»

Litt snorer er kult, men folk mener dette blir litt for mye. De kommer til å bli fort utslitt, og er det kaldt får du iskalde ben. Er det sol får du Zebra-stripete brunfarge.


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.