Denne sommerbuksen koster 1350 kr, sjekk ut baksiden

På jakt etter ny bukse?1 min


På jakt etter ny sommerbukse? Hvis du noen gang har ønsket å betale over 1000 kr for jeans som ikke engang dekker rumpen din, så kan Carmar hjelpe deg.

Moteforhandleren har nettopp begynt å selge Extreme Cut Out Jeans. Klipp ut jeans i utgangspunktet er ikke engang jeans. Det er tråder av dogneri, det sier seg selv.

Prisen for disse «buksene» ligger på 1.350 kroner, så dersom du ønsker oppmerksomhet uten at noen skal be deg om å kle på deg (du har jo bukse på deg) så er dette buksen for deg.

Kanskje litt kaldt på kvelden, men det tenker du lite over når du drikker, om du har tenkt å bruke disse på festivaler eller byen. Buksen finner du her om du faktisk vil ha deg en slik

Om du ikke synes denne buksen var fresh nok, hva med denne? Ja, det er også en av årets sommerbukser. Litt billigere enn buksen over, cirka 400 kr. Hele innlegget kan du lese HER

Lik om gleder deg til sommeren, følg meg på Facebook HER


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.