Advarer mot å bruke disse sminkefjerner serviettene, får utslett på hele kroppen

Advarer mot våtservietter1 min


Flere hundre brukere advarer mot å bruke disse sminkefjerner serviettene fra Neutrogena.

Jamie Potts fra Glendora, Florida la den 2 mai ut et innlegg på Facebook hvor hennes datter Alyssa hadde brukt serviettene og fått utslett over hele kroppen. Moren skriver at datteren har brukt disse serviettene i flere måneder, men plutselig nå gikk det gale. 

Slik ser Alyssa ut, før hun fikk utslettet 

Statusen Jamie delte om datteren har fått 170.000 delinger og over 80.000 kommentarer. Direktelink til denne statusen på Facebook finner du HER

Inne på nettsiden til Neutrogena er det flere hundre andre brukere som klager på det samme. Et par av de kan du se under.

De fleste som har lagt igjen en anmeldelse på disse sminkefjerner serviettene har lagt igjen en til maks to stjerner, av totalt fem mulige. De fleste har brukt serviettene over lang tid, men merker nå at de får kløe og utslett. Du har hvertfall blir advart. Del gjerne


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.