Snart kan du booke hotellrom under havet med haier i dette nye hotellet i Maldivene

2 min


Et luksusresort i Maldivene har nå tatt konseptet med å sove under havet til et nytt nivå. Conrad Maldives Rangali Island bygger et to-etasjes luksushotell til 15 millioner dollar hvor deler av hotellet ligger fem meter under hav nivå.

Eiendommen som er verdens første undersjøiske hotell blir bygd på den sørasiatiske øya og skal stå ferdig i November. Hotellet har fått navnet Muraka – som betyr «korall» på det lokale språket Dhivehi – og skal gi gjestene en intim og fantastisk opplevelse i et at verdens mest fascinerende undersjøiske miljøer.

Hotellet er utstyrt med treningsrom, en bar, et basseng, tjenesteboliger, badekar mot havet og undervanns soverom med fantastisk utsikt rett ut i havet. Den undersjøiske suiten er knyttet til nivåene over vann med en trapp, og under vann finnes et king-size soverom, stue og bad.

Øverste etasje får et solrikt avslapningsdekk på hele 550 kvadratmeter, mens seksjonene under vann opptar 102 kvadratmeter.

– Vi er spent på å presentere denne unike overnattingsmuligheten under havet til våre gjester. Det gir en utrolig opplevelse av Maldivene fra et helt nytt perspektiv, sier daglig leder Stefano Ruzza. Hotellet kan til enhver tid ha opp til ni gjester, og blir designet av undervannspesialister M.J Murphy Ltd.

Dette er det andre prosjektet til Conrad Hotels & Resorts som benytter undervannsteknologi og arkitektur – det første var en undervannsrestaurant som ble lansert på det samme resortet for 13 år siden.

Villaen er designet i en lignende stil som Ithaa, med kurver i acryl som gir en fantastisk 180-graders panoramautsikt til havet. Gjester kan allerede bo under vann på hoteller som Manta Resort på Pemba-øya, som har tre etasjer under vann, og Atlantis i Dubai med vinduer mot et gigantisk akvarium.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.