Paris Hilton lanserer kleskolleksjon som tar deg tilbake til år 2000

2 min


Paris Hilton, reality-stjerne og ikon fra 2000-tallet, lanserer egen kleskolleksjon. I et nytt samarbeid med nettbutikken Boohoo.com skal Paris lansere en full kolleksjon med klær til under 100 dollar (cirka 800 kroner) inspirert av hennes «liv og stil, det tidlige 2000-tallet, Beverly Hills og Ibiza,» forteller hun Paris.

Hver av de 70 plaggene er nøyaktig det enhver jente fra 2000-tallet ville ha elsket å gå med i 7. klasse på juleballet. Tenk plysj-joggedresser, leopardmønster og one-piece badedrakt i knall rosa med teksten «That’s Hot» på.

Det er også en rekreasjon av hennes ikoniske sølvkjole (den som Kendall jenner gjenskapte på sin egen 21-årsdag), og et massivt halskjede.

«Jeg har alltid elsket å være en trendsetter – å skape min egen stil. Jeg tok den helt ut med denne kolleksjonen og den presenterer virkelig meg,» forteller Paris til Cosmo, der hun avslørte at favorittplagget er den Beverly Hills hotell-palme-inspirerte kjolen og «That’s Hot chihuahua-joggedressen.»

«Paris er alt som Boohoo-jenta er og vi kan ikke vente med å få henne ombord i sommer,» sier direktøren for Boohoo.com, Carol Kane. «Her finner du alle stilene fra 2000-tallet som Paris er best kjent for. Vi tror kundene kommer til å elske dette.»

I tillegg til sin nye rolle som motedesigner er Paris allerede en godt kjent skjønnhets mogul. Hun har 23 parfymer i sitt navn og en sminkekolleksjon. Kolleksjonen går live om 7 dager HER


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.