Nyt bassenget med hunden din i sommer – oppblåsbare hundemadrasser er her

1 min


Oppblåsbare flytemadrasser er et must som alltid om sommeren, fordi det er chill å slappe av og ta livet helt med ro. Men hva om du har hund? Istedenfor at du lar hunden din ligge i skyggen, eller under solsengen kan du nå la hunden din være med deg ut i bassenget.

Takket være de nye oppblåsbare hundemadrassene som matcher din egen. 

Disse «luksus» oppblåsbare madrassene finnes i flere forskjellige varianter og fasonger. Prisen for en hundeversjon ligger på 470 kroner, ikke så mye dersom du ønsker at hunden din skal få nyte litt sommer også. 

Madrassene har også koppholder, så du kan nyte kalde drinker i bassenget, samtidig som du slapper av. Til de spesielt interesserte så finnes disse oppblåsbare hundemadrassene HER


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.